Wi-Fi

Op steeds meer locaties kom je draadloze netwerken tegen (Wi-Fi). Middels een draadloos netwerk is het mogelijk om verbinding te maken met een (bedrijfs)netwerk of internet. De gegevens worden dan draadloos over en weer gezonden. Dit kan bijvoorbeeld met een computer, laptop, mobiele telefoon (PDA) maar ook telefoonsystemen kunnen gebruik maken van Wi-Fi. De mogelijkheden zijn enorm groot.

Tegenwoordig staat iedereen met iedereen in verbinding, een Wi-Fi netwerk voor uw bezoekers en medewerkers is langzaam een 'must' aan het worden.

Hotspot - publieke internettoegang
Het bieden van gasttoegang geeft een positieve indruk van uw bedrijf vanaf het alleerste bezoek. Biedt bezoekers, klanten en eigen medewerkers gecontroleerd toegang tot internet.

Een Hotspot moet betrouwbaar en gemakkelijk toegang tot internet bieden, zonder dat bezoekers de instellingen van hun apparatuur dienen te wijzigen om verbinding te kunnen maken met het draadloos netwerk. Een goed Wi-Fi netwerk voor gasten houdt uw bedrijfsnetwerk volledig gescheiden. Wanneer u niet iedereen open internettoegang wilt bieden, vormen internettickets met individuele wachtwoorden voor 'toegang gedurende een beperkte tijd' een goed optie. Klik hier voor meer informatie over publieke internettoegang.

Advies en realisatie
Prolec is gespecialiseerd in het realiseren van Wi-Fi oplossingen voor uw organisatie. Of en nu gaat om een enkel draadloos toegangspunt, meerdere toegangspunten verdeeld over verschillende locaties of straalverbindingen, Prolec heeft dé oplossing.