Printoplossingen

U wilt natuurlijk een perfect werkproces in uw bedrijf. Dan heeft u printers en multifunctionals nodig die naadloos integreren in uw werkomgeving en de werkprocessen optimaliseren.

Prolec biedt een compleet assortiment producten op het gebied van document imaging.


Digitaal archiveren

Geïntegreerde scanfuncties Het digitaliseren van documenten is een onmisbaar onderdeel van het alledaagse kantoorleven geworden. Daarom zijn veel multifunctionals standaard uitgerust met geïntegreerde scanfuncties waarmee eenvoudig en snel documenten gedigitaliseerd kunnen worden naar verschillende formaten. Digitale documenten kunnen naar diverse bestemmingen verzonden worden voor verdere verwerking. Denk hierbij aan scan naar programma, scan naar e-mail, scan naar folder, scan naar documentbox en scan naar FTP.

Automatisch het werkproces verbeteren Het feit is, hoe georganiseerd uw kantoor ook is, facturen en andere belangrijke kantoordocumenten vaak worden aangeleverd op papier of in een formaat dat moeilijk in het werkproces te integreren is. Effectieve en eenduidige automatisering van het werkproces zorgt er voor dat de productiviteit aanzienlijk wordt verhoogd terwijl de operationele kosten dalen.


Software oplossingen

Effectief beheer van het printerpark, met oog op de kosten
Web-gebaseerde applicaties die netwerkbeheerders eenvoudig controle geven over elk apparaat in de organisatie. Oplossingen die grote duidelijkheid en efficiënte van uw printerpark opleveren.

Bewaken, analyseren en beheren
Bekijk en analyseer het gebruik van uw printer en multifunctional. Deze informatie is essentieeel om goede zakelijke beslissingen te nemen met betrekking tot het totaal printer - en multifunctional park. De software herkent autoamatisch alle netwerk- en lokale machines en verzamelt afdrukvolumes, waarmee u een nauwkeurig overzicht heeft van alle volumes en bijkomende kosten die met het printen binnen uw onderneming van toepassing zijn. De uitgebreide rapportagefunctie stelt u in staat om rapporten te maken voor afzonderlijke machines, volumes en gebruik, aangepast aan uw individuele eisen. U kunt zelfs informatie over uw printerpark verzamelen die afkomstig is van verschllende locaties.

Optimale beveiliging van uw bedrijfsgevoelige informatie
Veel printers en multifunctionals beschikken tegenwoordig over een geïntegreerde harde schijf. Deze schijf wordt voor veel toepassingen gebruikt waarna een afdruk- kopieer- of scantaak informatie achter kan blijven. Als deze gegevens niet worden beveiligdm bestaat het risicio dat onbevoegden toegang krijgen tot vertrouwelijke gegevens of dat ze worden gestolen. Om u te beschermen tegen deze risico's is een Data Security Kit ontwikkeld. Na elke afdruk-, kopieer of scantaak worden alle gegevens verwijderd die tijdens het proces op de harde schijf werden opgeslagen.

PDF beveiligenAls de multifunctional wordt gebruikt om pdf-documenten te maken, kan direct encryptie toegepast worden. Ook is het mogelijk om bij het scannen specifieke kenmerken mee te geven aan het document waaronder zelfs wachtwoordbeveiliging. Verder kunnen er documentberperkingen worden ingesteld met betrekking to bijvoorbeeld het openen en afdrukken van het document en het kopiëren van tekst en afbeeldingen uit de pdf-bestanden.

Encryptie voor afdrukken in een netwerk
De meeste bedrijven implementeren op hoog niveau complexe beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls en toegangsbeperkingen, om gevoelige en vetrouwelijke bedrijfsgegevens te beschermen. Er wordt echter vaak geen aandacht besteed aan het beveiligen van afgedrukte gegevens of gegevens die verzonden worden om te worden afgedrukt. Zonder toereikende beveiliging zijn gegevens die via het netwerk naar een printer worden gestuurd, duidelijk zichtbaar en gevoelig voor sabotage. Ook hiervoor is de ideale beveiligingsoplossing. Pas SSL-encryptie toe om de printgegevens te versleutelen volgens de laatste beveiligingsnormen.

Output beveiliging
Bescherm documenten tegen onbevoegd dupliceren met gebruik van het beveiligingswatermerk. Het beveiligingswatermerk kan tijdens het afdrukken in alle documenten verwerkt worden. Als een kopie van dit beveiligde document wordt gemaakt, wordt het watermerk prominent weergegeven, waarme wordt aangegeven dat het document een kopie is.