Hosting

Hosting

Hosting is nodig om een internetsite op internet te kunnen plaatsen. Door middel van een abonnement huurt u als het ware (een klein stukje) schijfruimte en dataverkeer. Hosting is technisch gezien een complexe dienst. U merkt daar bij Prolec echter niets van. Uw internetsite moet gewoon bereikbaar zijn en uw e-mail moet werken. Kwaliteit, beschikbaarheid, snelheid en persoonlijke aandacht zijn bij ons vanzelfsprekend.

Vraag ons gerust naar de opties en mogelijkheden.

Domeinnaamregistratie

Het huis waarin u woont heeft een adres, net als het bedrijf waar u werkt. En dat is maar goed ook. Adressen maken personen en instellingen overal ter wereld vindbaar. Op internet werkt het niet anders. Uw internetsite heeft een adres nodig, ook wel domeinnaam genoemd. De domeinnaam waar u nu naar kijkt is prolec.nl.

Beperkt houdbaar
Wanneer u een domeinnaam registreert, krijgt u voor een bepaalde tijd het exclusieve gebruikersrecht. U wordt dus niet de permanente eigenaar van de domeinnaam. Na een periode van een 1 of 2 jaar kan de registratie verlengd worden. De meeste providers doen dit overigens automatisch. Voor de registratie betaalt u een jaarlijkse vergoeding (naast de hostingskosten).

Neem gerust contact met ons op voor de registratie van een domeinnaam, wij verzorgen het gehele traject voor u.


Hosted Exchange

Overal en altijd, veilig toegang tot uw gegevens zoals e-mail, contactpersonen, notities, agenda, taken en gezamenlijke folders. U kunt gegevens delen met collega's waardoor u in staat bent beter samen te werken

Met een computer of mobiel maakt u via internet contact met de Exchange server om uw gegevens te raadplegen en te beheren. Alleen een internetverbinding is al voldoende maar u kunt ook gebruik maken van Outlook op uw computer of mobiel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor een mailadres of een complete server, Prolec biedt de oplossing.


Online back-up, altijd een exacte kopie!

Een exacte kopie van uw kostbare bedrijfsgegevens. Elke dag automatisch gemaakt. Veilig en versleuteld opgeslagen buiten uw bedrijf. In een ultramodern datacenter in Nederland. Waar niemand anders bij kan en die u met één druk op de knop weer kunt terugzetten. JA, dat is het backupsysteem van Prolec.

Optimale veiligheid
Uw bestanden worden met een Triple DES algoritme versleuteld en gecomprimeerd verzonden en opgeslagen, zodat niemand anders ze kan lezen. U bepaalt zelf uw versleutelcode en zowel de aanmeldprocedure als het verzenden van de data gaat over een veilige SSL verbinding. Op deze manier kunnen derden uw gegevens niet onderscheppen. Maar ook uw data wordt in een veilig datacenter bewaard. Het datacenter is voorzien van meerdere internetvebindingen en wordt 24 uur per dag bewaakt. Zelfs bij stroomuitval vangen dieselgeneratoren het op zodat uw backup nog steeds veilig weggeschreven kan worden. Alles is gericht op veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid.

De voordelen

Zorgeloos, u heeft nergens omkijken naar. Bepaal een keer wanneer de backup moet worden gemaakt en alles verloopt automatisch.

Snel, uw backup staat altijd voor u klaar en wordt buiten uw bdrijf bewaard. Ook na brand of inbraak kunt u dus uw data terughalen. Snel, eenvoudig en met eendruk op de knop.

Veilig, uw gegevens zijn alleen door u terug te halen en worden automatisch versleuteld voordat ze over een beveiligde internetverbinding worden verzonden.

Data op harde schijf, Prolec kan uw data op vezoek aanleveren op harde scijf.Bijvoorbeeld als u snel en grote hoeveelheid data nodig heeft. Hiervoor brengen wij alleen maar eenmalige kosten voor in rekening.

Hulp, uiteraard kan Prolec u adviseren over de backupprocedures of assisteren bij controles. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Internettoegang

Als bedrijf wilt u blindelings kunnen vertrouwen op uw zakelijke internet- en dataverbinding. Veel van uw applicaties zijn afhankelijk van een internetverbinding. Als uw zakelijk internet uitvalt heeft dat meteen gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Bovendien wilt u een oplossing die is afgestemd op uw bedrijfsbehoefte.

Prolec kan samen met u de juiste keuzes maken uit de verschillende aanbieders. Het gaat om veilige en snelle internetverbindingen met een gegarandeerde bandbreedte en service waarop u kunt vertrouwen.

Prolec stelt samen met u uw behoefte vast om te bepalen welke internetverbinding het beste bij uw bedrijf of organisatie past. Hoe belangrijk is de gegarandeerde bandbreedte? Is overboeking - dat wil zeggen de werkelijke bandbreedte - veel lager dan de vermelde bandbreedte toegestaan? Met andere woorden lijdt uw onderneming eronder als de internetverbinding af en toe traag is. Wilt u uw internetverbinding ook gaan gebruiken voor andere toepassingen, bijvoorbeeld telefonie? Prolec helpt u de juiste keuze te maken.